PAZNIČNI DECEMBER ČEBELIC

V skupini Čebelice smo v mesecu decembru ustvarili veliko nepozabnih in lepih trenutkov. Praznične dneve v vrtcu smo si pričarali na zelo čaroben način. Dogajale so se raznolike dejavnosti, v katere so bili vključeni vsi otroci vrtca Vrtiljak.

Na začetku meseca smo skupaj z otroki Čebelic izdelali dekoracijo za igralnico in okrasili naše božično drevo. Prav tako smo si v igralnici obesili adventni koledar, v katerem nas je vsak dan pričakalo pismo enega izmed treh dobrih mož in si tako pričarali še bolj prijetno vzdušje.

Prav tako nas je v začetku meseca razveselil prvi sneg, katerega smo hitro izkoristili in naredili velikega snežnega prijatelja. In veliko snežnih kep.

V drugem tednu meseca smo se najbolj razveselili  MIKLAVŽEVEGA ŠKORNJA, katerega so otroci morali poiskati sami. V škornju so našli sporočilo MIKLAVŽA in nekaj za posladkat. Teden smo nadaljevali zelo delovno in ustvarjalno.

Z otroki smo pripravili različne izdelke in voščilnice, katere smo v tretjem tednu z veseljem predstavili staršem na prazničnem bazarju.

Otrokom smo prav tako posredovali veliko literarnih in video vsebin o zimi in prazničnih dnevih.  V četrtem tednu pa je skupino ČEBELICE obiskal tudi DEDEK MRAZ. Otrokom je prinesel darila, katerih so bili zelo veseli. Zahvalili smo se mu za lepa darila, tople in prijazne besede in mu za slovo zapeli še pesmico RINGA RINGA RAJA DEDEK MRAZ PRIHAJA.

                                                     

VESELI DECEMBER NE BI BIL VESELI BREZ PREPEVANJA IN RAJANJA OB ZVOKIH PRAZNIČNE GLASBE. Za zaključek leta smo si priredili mini praznično zabavo, kjer smo peli, plesali in se imeli super. Za čarobno vzdušje pa smo poskrbeli s čarobnimi lučkami.