Zadnji mesec v letu je poln doživetij, čarobnosti, pravljičnosti, objemov in prijetnih doživetij. Raziskovalci smo si mesec december naredili kar se da prijeten, da nam bo v spominu ostal še dolgo. Ker smo bili zelo pridni, nam je škrat v adventni koledar vsak dan nastavil presenečenje, katerega smo se zmeraj razveselili.

V začetku decembra so nas v vrtec prišli obiskat naši starši. Skupaj smo z našimi pridnimi ročicami ustvarili izdelke, kateri še danes krasijo naš vrtec.

Škrat nam je nekega dne naročil, da si moramo v vrtec vsi prinesti svoje pižame, a nismo vedeli zakaj. Na koncu smo iz pisma le izvedeli, da bomo imeli prav posebno zabavo v pižamah. Okrasili smo si igralnico, prižgali glasbo, lučke, disko kroglo ter se tako zabavali vse do kosila.

Pripravili smo si tudi čajanko. Vsak od nas je v vrtec prinesel svoj najljubši čaj, katerega smo si s pomočjo vzgojiteljice pripravili, ga sladkali z zdravim medom in za dober okus dodali še malo limone. K čaju so se nam prilegli dobri piškoti, ob srkanju čaja pa smo se pogovarjali o praznikih, ki prihajajo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Škrat nam je nekega dne nastavil spored in vstopnice. Naša igralnica se je tako spremenila v kino, kjer smo si ogledali animirani film. V naše kino smo povabili tudi sosede Balone in tako skupaj doživeli prijeten decembrski dan v vrtcu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

V mesecu decembru smo počeli še veeeliko več stvari, vendar tukaj nimamo dovolj prostora, da bi naša doživetja opisali. Zato Vas vse skupaj vabimo v našo galerijo, kjer si lahko ogledate še ostale utrinke našega početja v mesecu decembru.

 

Želimo Vam vse dobro v novem letu 2023!

 

Vaši Raziskovalci z vzgojiteljicama Barbaro in Nejo

(Visited 86 times, 1 visits today)