Skoči na glavno vsebino

Predstavitev

vrtec-logo

Vrtec je organizacijska enota Osnovne šole Miklavž na Dravskem polju in je javni vzgojno–izobraževalni zavod, ki izvaja javno veljavni program za predšolske otroke. Ustanovitelj vrtca je Občina Miklavž na Dravskem polju.

Vrtec ima v svoji sestavi:

vrtec Vrtiljak v Miklavžu na Dravskem polju

vrtec Ciciban v Dobrovcah

Otrokom nudimo kakovostne programe predšolske vzgoje z uravnoteženo ponudbo dejavnosti ter omogočamo kakovostne interakcije, varno, zdravo in spodbudno okolje za prijetno počutje in razvoj otrokovih individualnih sposobnosti.

Na igriv način želimo otroke pripeljati do samostojnosti pri reševanju miselnih procesov in medsebojnih odnosov.

Prizadevamo si nadgrajevati vrednote, ki so temelji za strpnost, prijateljstvo, razumevanje in skrb za okolje.

Zaposleni profesionalno opravljamo svoje poslanstvo in si prizadevamo biti uspešnejši. Veliko nam pomeni zadovoljstvo otrok in staršev. Spoštovanje, sprejemanje, odprtost, odgovornost in sodelovanje so pomembne vrednote, ki nas vodijo pri načrtovanju in delu, kajti zavedamo se, da je osnovni pogoj za uspešen razvoj otroka, dobro počutje v vrtcu in doma. Prizadevamo si uspešno sodelovanje s starši ter poglobitev vezi med vrtcem, družino in okoljem, v katerem sobivamo. Z medsebojnim spoštovanjem in zaupanjem in s skupnimi dejavnostmi bomo uspešneje sledili skupnemu cilju – dobro počutje ter celosten in uravnotežen razvoj otrok na vseh področjih.

Naši temeljni poudarki so vseživljenjsko učenje, ustvarjalno mišljenje in odprtost vrtca.

Torej, prijazno vabljeni … vstopite, prosim …

pa čeprav samo na kratek obisk …

ne bo vam žal … z veseljem Vas pričakujemo!

 

(Obiskano 783 krat, 1 obiskov danes)
Dostopnost