Skoči na glavno vsebino

RAZISKOVALCI SMO ZAKORAKALI V SEPTEMBER

Prijateljstvo je največji zaklad, je kot drevo, ki daje zavetje. Zato ga moramo skrbno čuvati in negovati. Tudi Raziskovalci smo v mesecu septembru tkali nitke prijateljstva. Igrali smo se rajalne in socialne igre, spoznavali sebe, prijatelje, prepevali pesmi, se učili deklamacije, se podali v svet pravljic, telovadili, raziskovali naravo v vsej njeni raznolikosti in likovno ustvarjali.

Za nami je uspešno izveden teden mobilnosti, sodelovali smo na množičnem teku Atletske zveze Slovenije z motom »Začni mlad, tekmuj pošteno«, obiskala nas je medicinska sestra ZD Maribor, kjer so nas na delavnicah osveščali o pomenu zdravega načina življenja.

Vsakodnevno sta nas narava in toplo sonce vabila na plano, da smo urili gibalne spretnosti na prostem, se podajali na aktivne sprehode ter opazovali spreminjanje narave. Na polju smo opazovali pridelke, nabrali koruzo in buče, v gozdu poslušali šelestenje listja, ga prinesli v igralnico, kjer smo te darove narave podrobno opazovali  in že dobili ideje za naše raziskovanje in ustvarjanje v prihodnjem mesecu.

Septemberske utrinke si lahko ogledate v fotogaleriji oddelka Raziskovalci.

 

Vzgojiteljici Jasna in Neja

(Obiskano 25 krat, 1 obiskov danes)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost