Skoči na glavno vsebino

SKUPAJ SE IMAMO LEPO

SKUPAJ SE IMAMO LEPO

V skupini Metulji je ponovno zaživel direndaj, kot v vsaki izmed skupin. Otroci so se vrnili nazaj živahnejši, večji in polni izzivov. Potrebno je bilo ponoviti dnevno rutino, naše dogovore, sprejeti nekatere novosti in se uvesti v dnevni utrip vrtca.
Kako pa smo preživeli prve dneve v vrtcu? Zelo zanimivo in pestro.
Ob tkanju dosedanjih in novih prijateljskih vezeh, ki smo jih utrjevali skozi številne socialne igre, smo imeli že veliko priložnosti za raziskovalno igro, ki je v veliki meri potekala ob bivanju na prostem. Toplo in sončno vreme nas je kar samo vabilo ven.
Dneve v igralnici smo preživljali ob spoznavanju in usvajanju novih pesmi, deklamacij, plesov. Sodelovali smo tudi v vseh dejavnostih v okviru Evropskega tedna mobilnosti, ter na množičnem teku Atletske zveze Slovenije pod sloganom »Začni mlad, tekmuj pošteno«. Vsi smo bili uspešni in smo si zaslužili priznanje.
Gostili smo tudi medicinsko sestro iz ZD Maribor, ki nas je poučila o zdravem načinu življenja in o dejavnikih, ki vplivajo na naše zdravje.
Kar nekaj časa smo namenili jeseni, kot novemu letnemu času, se pogovorili o njenih značilnostih, spremembah, ki jih prinaša in si izdelali dekoracijo. Igrali smo se matematične didaktične igre štetja, razvrščanja in že pridno reševali delovne naloge.

Utrinke teh dni si lahko ogledate v fotogaleriji skupine Metulji.

Vzgojiteljici Daniela in Mia

(Obiskano 30 krat, 1 obiskov danes)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost